Co média v týdnu 49/2017 dala

Minulý týden jsme si přáli od časopisů důvod k úsměvu, dostali jsme hlavně Babiše. Respekt se snaží popsat nepřehlednou situaci ohledně vzniku nové vlády. Na jeho obálce osamělý čerstvě jmenovaný premiér Andrej Babiš loví v politickém rybníčku kandidáty na ministerská křesla. Ulovil ty, které chtěl, či potřeboval. Skoro nikdo je ale nechce.

Pořádně zblízka se Babišovi na zoubek podíval Ekonom. Novou dobu nazývá Babišovou érou a snaží se odhalit, jak nám změní život. Do hledáčku Eura se dostal nováček ve Sněmovně Ivan Bartoš. Rozsáhlý rozhovor možná odkryje pravý postoj Pirátů, protože zatím to vypadá, že novému premiérovi chtějí pomáhat i škodit.

Reflex si poklábosil na kafíčku se všemi vyzyvateli Miloše Zemana a snaží se přijít na to, kdo ho může porazit. Na titulní straně však vypadají jako neškodní mimové, ale cirkus prý bude. Nahoře v upoutávce si můžete povšimnout, že Igor Chaun navštívil koncert kapely Ortel, která opět po roce je hlavním tématem českého hudebního světa. To může stát za přečtení.

Nenechte se odradit temnou stranou Vánoc. V redakci Týdnu se nejspíš těší na premiéru Star Wars, a tak chtěli svou radost projevit alespoň obrázkem Darth Vadera. Uvnitř časopisu vám sice poradí, jak přežit svátky, ale najdete tam také spoustu zajímavých témat. Zeman, Drahoš, Krobot nebo Český slavík.

V týdeníku Marketing&Media upozorňuje vrchní zástupkyně Lenka Bradáčová, že právo svobody slova pro novináře není absolutní. Zejména pokud dojde na zveřejňování citlivých informací. Tak se ptáme, jestli je v pořádku téma Instinktu, který prozradí intimní záležitosti z domova zpěvačky a gynekologa?

                   

Přidat komentář